Daily Archives: October 20, 2020

АлтернАтивА: Претседателот Африм Гаши оствари средба со претседателот на Демократска партија на Косово, Кадри Весели

АлтернАтивА: Претседателот Африм Гаши оствари средба со претседателот на Демократска партија на Косово, Кадри Весели

Денес, во Приштина, претседателот на АлтернАтивА, Африм Гаши, придружуван од пратеничката Сафије Садики - Шаини, оствари средба со претседателот на Демократската партија на Косово, Кадри Весели. Средбата беше во духо ...

Close