Afrim Gashi realizoi takim lamtumirës me ambasadorin francez, z. Kristian Timonie

Afrim Gashi realizoi takim lamtumirës me ambasadorin francez, z. Kristian Timonie

Afrim Gashi realizoi takim lamtumirës me ambasadorin francez, z. Kristian Timonie

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga nënkryetari i partisë, Admirim Haliti, sot kanë realizuar takim lamtumirës me ambasadorin francez në vend, z. Kristian Timonie.

Në takimin lamtumirës, sepse këto ditë përfundon mandati i ambasadorit Timonie në vend, kryetari Gashi e falënderoi ambasadorin francez për rolin konstruktiv dhe inkurajues të shtetit frëng në rrugëtimin euro-atlantik të Maqedonisë së Veriut drejt NATO-s dhe BE-së.

 

Close