Африм Гаши оствари проштална средба со францускиот амбасадор, г. Кристијан Тимоние

Африм Гаши оствари проштална средба со францускиот амбасадор, г. Кристијан Тимоние

Африм Гаши оствари проштална средба со францускиот амбасадор, г. Кристијан Тимоние

Африм Гаши оствари проштална средба со францускиот амбасадор, г. Кристијан Тимони
Претседателот на АлтернАтивА, г. Африм Гаши, придружуван од потпретседателот на партијата, Адмирим Халити, денес остварија проштална средба со францускиот амбасадор во земјава, г. Кристијан Тимоние.
На прошталната средба, бидејќи овие денови завршува мандатот на амбасадорот Тимоние во земјава, претседателот Гаши му се заблагодари на францускиот амбасадор за конструктивната и охрабрувачката улога на француската држава во евроатлантскиот пат на Северна Македонија кон НАТО и ЕУ.

 

Close