Daily Archives: October 9, 2020

Африм Гаши оствари проштална средба со францускиот амбасадор, г. Кристијан Тимоние

Африм Гаши оствари проштална средба со францускиот амбасадор, г. Кристијан Тимоние

Африм Гаши оствари проштална средба со францускиот амбасадор, г. Кристијан Тимони Претседателот на АлтернАтивА, г. Африм Гаши, придружуван од потпретседателот на партијата, Адмирим Халити, денес остварија проштална средб ...

АлтернАтивА - Куманово: Властите се менуваат, но антиалбанската мана не ја забораваат

АлтернАтивА – Куманово: Властите се менуваат, но антиалбанската мана не ја забораваат

Денес сме тука да споделиме уште една информација со јавноста, за да докажеме уште еднаш дека оваа власт продолжува да има други стандарди за Албанците. Како и во владеењето на ВМРО-ДУИ, кога убиец како Јохан Тарчуло ...

Close