Daily Archives: October 1, 2020

АлтернАтивА: Планот за започнување на учебната година повторно пропаѓа

АлтернАтивА: Планот за започнување на учебната година повторно пропаѓа

На денот кога треба да започне учебната година, АлтернАтивА забележува дека - и покрај патетичниот помпозитет на поранешниот министер за образование и наука и на сегашниот министер, кој се фали секој ден - овој ден е з ...

Close