Daily Archives: September 11, 2020

АлтернАтивА: Општина Тетово реализира милионски бизниси со антиевропски лица

АлтернАтивА: Општина Тетово реализира милионски бизниси со антиевропски лица

Деновиве во јавноста се појавија информации дека Општина Тетово, управувана од ДУИ и СДСМ, само еден ден по изборот на новата влада (на 31 август 2020 година) го измени Деталниот урбанистички план, овозможувајќи изгра ...

Close