Daily Archives: August 18, 2020

Коалиција Алијанса за Албанците и Алтернатива: Оваа влада е измамничка и нелегитимна

Коалиција Алијанса за Албанците и Алтернатива: Оваа влада е измамничка и нелегитимна

Коалиција Алијанса за Албанците и Алтернатива: Оваа влада е измамничка и нелегитимна Денес, кога јавноста беше известена дека е постигнат договор за ковладеење помеѓу СДСМ и ДУИ, коалицијата Алијанса за Албанците и Алте ...

Close