Daily Archives: August 14, 2020

Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Немаме преговори за учество во Влада

Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Немаме преговори за учество во Влада

Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Немаме преговори за учество во Влада Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА е денеска тука, каде после поделувањето на мандатот за формирање на новата вл ...

Close