Daily Archives: August 13, 2020

Алтернатива: Да се врати старата цена на електричната енергија

Алтернатива: Да се врати старата цена на електричната енергија

Гледајќи ја влошената економска состојба на граѓаните, особено по пандемијата, сметаме дека поскапувањето на цената на електричната енергија е голема штета што им се прави на граѓаните на нашата земја. И покрај објасну ...

Close