Daily Archives: August 4, 2020

Агим Нухиу по Синичани се одмаздува на полицајци-Албанци

Агим Нухиу по Синичани се одмаздува на полицајци-Албанци

Министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, дури и по акциите во Синичани, продолжува да се занимава со Албанците. Овој пат со деградација на полицајци-Албанци во министерството каде тој раководи. ДУИ преку партиски војн ...

Close