Monthly Archives: August 2020

Коалиција Алијанса за Албанците и Алтернатива: Оваа влада е измамничка и нелегитимна

Коалиција Алијанса за Албанците и Алтернатива: Оваа влада е измамничка и нелегитимна

Коалиција Алијанса за Албанците и Алтернатива: Оваа влада е измамничка и нелегитимна Денес, кога јавноста беше известена дека е постигнат договор за ковладеење помеѓу СДСМ и ДУИ, коалицијата Алијанса за Албанците и Алте ...

Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Немаме преговори за учество во Влада

Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Немаме преговори за учество во Влада

Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Немаме преговори за учество во Влада Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА е денеска тука, каде после поделувањето на мандатот за формирање на новата вл ...

Алтернатива: Да се врати старата цена на електричната енергија

Алтернатива: Да се врати старата цена на електричната енергија

Гледајќи ја влошената економска состојба на граѓаните, особено по пандемијата, сметаме дека поскапувањето на цената на електричната енергија е голема штета што им се прави на граѓаните на нашата земја. И покрај објасну ...

Агим Нухиу по Синичани се одмаздува на полицајци-Албанци

Агим Нухиу по Синичани се одмаздува на полицајци-Албанци

Министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, дури и по акциите во Синичани, продолжува да се занимава со Албанците. Овој пат со деградација на полицајци-Албанци во министерството каде тој раководи. ДУИ преку партиски војн ...

Close