Kandiati për deputet i koalicionit "TASH është koha", Hysni Ismaili dje realizoi takim me banorët fshatrave Bozofcë dhe Brodec të Malësisë së Tetovës

Kandiati për deputet i koalicionit "TASH është koha", Hysni Ismaili dje realizoi takim me banorët fshatrave Bozofcë dhe Brodec të Malësisë së Tetovës

Kandiati për deputet i koalicionit “TASH është koha”, Hysni Ismaili dje realizoi takim me banorët fshatrave Bozofcë dhe Brodec të Malësisë së Tetovës

Kandiati për deputet i koalicionit "TASH është koha", Hysni Ismaili dje realizoi takim me banorët fshatrave Bozofcë dhe Brodec të Malësisë së Tetovës

Kandidatët për depuetet në njësinë zgjedhore 6, Hysni Ismaili dhe Adnan Neziri, dje kanë vizituar disa nga fshatrat e Malësisë së Tetovës, ku u takuan me banorët e fshatrave Bozofcë dhe Brodec.
Kandidatët per deputet janë njoftuar nga afër për gjendjen e vështirë ekonomike të banorëve të kesaj anë të cilët nga pushteti i BDI, për më shumë se 16 janë lënë në harresë, si nga pushtet lokal ashtu edhe nga ai qëndror.
Kandidatët për deputet, Neziri dhe Ismaili si deputet të ardhshëm në Kuvendin e RMV dhe si përfaqësues të këtyre zonave, janë zotuar se koalicioni ASH-AAA do të angazhohet maksimalisht për përmirësimin e jetës së banorëve të kësaj ane, duke ju mundësuar vende të reja pune, mundësi për zhvillim për turizëm si dhe subvencione të ndryshme për bujqësi dhe blegtori.
Tash është koha që ta sjellim ndryshimin.

TASHështëkoha

Voto 5

Close