Afrim Gashi realizoi takim me tregtarët e "Tregut të Gjelbër - Kvantashki" në Shkup

Afrim Gashi realizoi takim me tregtarët e "Tregut të Gjelbër - Kvantashki" në Shkup

Afrim Gashi realizoi takim me tregtarët e “Tregut të Gjelbër – Kvantashki” në Shkup

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, së bashku me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, dhe partnerët e koalicionit "TASH është koha", sot në mëngjes ka vizituar tregtarët e "Tregut të Gjebër - Kvantashki" në Shkup. Gjatë këtij takimi, kryetari Gashi u njoftua për së afërmi me hallet e tregtarëve dhe problemet socio-ekonomike të tyre. Koncepti "shtet për të gjithë" do të jetë zëri i afaristëve dhe investimeve kapitale në vend.

TASH është koha

Voto numrin 5


Close