Afrim Gashi nga tubimi qendror në Saraj - Numri 5 sjell ndryshimin politik tek shqiptarët

Afrim Gashi nga tubimi qendror në Saraj - Numri 5 sjell ndryshimin politik tek shqiptarët

Afrim Gashi nga tubimi qendror në Saraj – Numri 5 sjell ndryshimin politik tek shqiptarët

Dallimi mes nesh dhe atyre tjerëve është evidente. Ata janë tek simbolika, ne jemi te përmbajtja. Ata janë te individ, ne jemi te populli. Ne flasim me gjuhën e popullit dhe jemi në shërbim të popullit. Shqiptarët nuk i kanë borxh BDI-së për punësimin e tyre. Partia shqiptare e cila 18 vite është në pushtet kërcënojnë shqiptarët me punësime. Ne i kemi borxh popullit, e jo populli të na ketë borxh neve partive politike. Ne duhet t'i shërbejmë popullit. Më 15 korrik çdo vendbanim shqiptarë të jetë me numrin 5. Numri 5 sjell ndryshimin politik tek shqiptarët", ka thënë Afrim Gashi, gjatë tubimit qendror të mbajtur sot në komunën Saraj.

TASHështëkoha
Voto 5

Close