Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicioni “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, mori pjesë në aktivitetin sportiv tek "Parku Saraj"

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicioni “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, mori pjesë në aktivitetin sportiv tek "Parku Saraj"

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicioni “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, mori pjesë në aktivitetin sportiv tek “Parku Saraj”

Aktivistët dhe simpatizantët e koalicionit "TASH është koha" (Alternativa & Aleanca për Shqiptarët), përmbyllën me sukses aktivitetin e përbashkët spotiv, që u mbajtë sot tek "Parku Saraj".
Të pranishëm në këtë event kanë qenë bartësi në njësinë 1 zgjedhore nga koalicioni "TASH është koha", Skender Rexhepi - Zejdi, kandidati për deputet nga zona 1, Abdulla Saliu, bashkë me rinistët e dy partive ASH dhe AAA.
" Rinia është fuqia potenciale mbi të cilët ndërtohet e ardhmëria jonë. Kjo fuqi rinore do të jetë zëri i arsyes për ndryshimin shoqëror që do të ndodh më 15 korrik tek shqiptarët", ka thënë bartësi në njësinë zgjedhore 1, Skender Rexhepi - Zejdi.

TASHështëkoha

Voto 5

Close