Afrim Gashi realizoi takim me banorët e Kërçovës

Afrim Gashi realizoi takim me banorët e Kërçovës

Afrim Gashi realizoi takim me banorët e Kërçovës

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot ka qëndruar në qytetin e Kërçovës, me ç'rast realizoi bashkëbisedim me kërçovarët, ku u diskutuan problemet reale me të cilat ballafaqohen shqiptarët. Pas takimit, kryetari Gashi së bashku me aktivistët dhe simpatizantët e koalicionit "TASH është koha", me sukses përmbyllën edhe aktivitetin marsh elektoral, ku në bashkëbisedim me banorët e Kërçovës, u fol mbi platformën zgjedhore "Shtet për të gjithë".
Gjithashtu, sot në Kërçovë, familjes tonë AlternAtivA iu bashkua edhe profesori universitar, Dr. Gëzim Xhambazi.
Më 15 korrik shqiptarët do të jenë zëri i arsyes për ndryshim.

TASHështëkoha

Voto 5

Close