Daily Archives: June 16, 2020

Алтернатива бара олеснување на граничните процедури

Алтернатива бара олеснување на граничните процедури

Алтернатива ја поздравува денешната одлука на Владата да ги отвори границите, но останува незадоволна од придружните процедури на оваа одлука.За нас, сегашните активни мерки се неприфатливи и нелогични, што дури и п ...

Close