Daily Archives: June 10, 2020

АлтернАтивА: Албанците треба да се определат помеѓу сништата и реалноста

АлтернАтивА: Албанците треба да се определат помеѓу сништата и реалноста

Непријатно е чувството кога гледате како еден политички субјект прoизлезен од војната кој имаше за цел постигнување на рамноправност и државотворност на Албанците во државата, после 18 години да заврши на еден „сон“ ...

Close