Daily Archives: May 29, 2020

Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива ги интензивираат активностите

Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива ги интензивираат активностите

Деновиве кога се очекува пад на пандемијата и додека се разгледува датумот на идните изборите, денес делегација на Алијансата за Албанците, предводена од претседателот Зијадин Села, беше во посета во седиштето на Ал ...

Close