Akademia Politike "Alternativa" përfundoi me sukses ligjeratën e 14-të

Akademia Politike "Alternativa" përfundoi me sukses ligjeratën e 14-të

Akademia Politike “Alternativa” përfundoi me sukses ligjeratën e 14-të

Partia e Afrim Gashit, AlternAtivA, edhe këtë fundjavë ka vazhduar me aktivitetet e saj në kuadër të Akademisë Politike.
Këtë të shtunë ishte ligjërata e katërmbëdhjetë me temë "Lidershipi dhe aktivititeti i rinisë në politik" nga analisti politik, Visar Ademi.
Tashmë një kohë të gjatë partia e Afrim Gashit "AlternAtivA" ka filluar me ciklin e aktivitetit - ligjërata online në Akademinë Politike.

Close