Daily Archives: May 3, 2020

Алтернатива: Слободата на медиумите е фундаментално право и барометар на демократијата

Алтернатива: Слободата на медиумите е фундаментално право и барометар на демократијата

Меѓународниот ден на слободата на медиумите, прогласен од Генералното собрание на ООН, е ден кога целиот свет го посветува своето вниманието кон слободата на медиумите, слободата на изразување и информирање, но и ра ...

Close