Daily Archives: February 6, 2020

АлтернАтивА: Се договоривме за коалиција со Алијансата на Албанците

АлтернАтивА: Се договоривме за коалиција со Алијансата на Албанците

АлтернАтивА ја информира јавноста, посебно своите активисти и подржувачи, дека денеска претседателот нa АлтернАтивА, Африм Гаши, се согласи за предизборна колаиција со Алијанса на Албанците за претстојните избори на ...

Close