Afrim Gashi uron Albin Kurti: Urime miku im detyrën e re!

Afrim Gashi uron Albin Kurti: Urime miku im detyrën e re!

Afrim Gashi uron Albin Kurti: Urime miku im detyrën e re!

Themelimi i institucioneve të Kosovës me qeveri të re e cila e përfaqëson vullnetin e qytetarëve të shprehur me 6 tetor, është lajmi i shumëpritur nga shqiptarët kudo që ata ndodhen. Kjo frymë e ndryshimit nuk është lajm i mirë veç për Kosovën, por është edhe jehonë që do të shtrihet përtej kufijve të saj, se tashmë ka ardhur dita e gjeneratave të reja dhe pa hipoteka për të qeverisur.
Urime, Kosovë!
Urime miku im Albin Kurti detyrën e re!
Ju priftë e mbara.

Afrim Gashi,

kryetar i AlternAtivA-s

Close