Monthly Archives: February 2020

Африм Гаши се сретна со поранешниот советник на Aмериканскиот Претседател Клитон, г. Јенс Муелер

Африм Гаши се сретна со поранешниот советник на Aмериканскиот Претседател Клитон, г. Јенс Муелер

Претседателот на политичката партија "Алтернатива", Африм Гаши, денес во седиштето на партијата се сретна со поранешниот советник на поранешен претседател на САД Бил Клинтон, г. Јенс Муелер. Во средбата се разговар ...

Африм Гаши се сретна со словенечкиот амбасадор во Скопје, г. Милан Јазбек

Африм Гаши се сретна со словенечкиот амбасадор во Скопје, г. Милан Јазбек

Претседателот на „Алтернатива“, Африм Гаши, придружуван од членовите на Централното Претседателство, Њомза Имери – Исмаили и Бејтула Демири, денес оствари средба со словенечкиот амбасадор во Скопје, г. Милан Јазбек. ...

Африм Гаши се сретна со челниците на Стопанската комора Македонија - Турцика (МАТТО)

Африм Гаши се сретна со челниците на Стопанската комора Македонија – Турцика (МАТТО)

Денес претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, со делегација се сретна со Стопанската комора на Македонија - Турција (МАТТО). Претседателот Гаши истакна дека еден од најважните приоритети на неговата партија е ек ...

Close