Alternativa themeloi këshillin vendor në Çegran të Gostivarit

Alternativa themeloi këshillin  vendor në Çegran të Gostivarit

Alternativa themeloi këshillin vendor në Çegran të Gostivarit

Mbrëmë, në prani të Sekretarit të Përgjithshëm të AlternAtivA-s, Skender Rexhepi - Zejdi, u themelua Këshilli Vendor - Çegran në qytetin e Gostivarit.

Në të në mënyrë unanime, para kuvendarëve dhe Këshillit Themelues, për kryetar të Këshillit Vendor u zgjodh Adil Miftari.

Close