Daily Archives: January 24, 2020

Младински форум - АлтернАтивА: 24 јануари, Меѓународниот ден на образованието е потсетник за деградирањето на нашето образование

Младински форум – АлтернАтивА: 24 јануари, Меѓународниот ден на образованието е потсетник за деградирањето на нашето образование

На Денот на меѓународното образование, што е одреден од Организацијата на обединетите нации, денес сме овде да се потсетиме на големата негрижа која нашата држава ја покажува за образованието, воопшто, и за образова ...

Close