Daily Archives: January 21, 2020

Африм Гаши се сретна со новиот турски Амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет  Секизкок

Африм Гаши се сретна со новиот турски Амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизкок

Претседателот на политичката партија "Алтернатива", Африм Гаши, придружуван од Организациониот Секретар на партијата, Беким Сали, денеска оствари сретна со новиот Турски амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизк ...

Close