"Vatra jonë" e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e f. Pirok të komunës së Bogovinës

"Vatra jonë" e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e f. Pirok të komunës së Bogovinës

“Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e f. Pirok të komunës së Bogovinës

Sonte, në kuadër të fushatës "Vatra jonë - AlternAtivA jonë", Alternativa e Afrim Gashit, ka qëndruar në f. Pirok të komunës së Bogovinës, ku
në bashkëbisedim me banorët e kësaj ane, u bisedua për dukurinë e shpërnguljes dhe mundësinë e parandalimit të saj.

VatraJonëAlternativaJonë

Close