Afrim Gashi: Viti 2020 do të jetë vit i ndryshimit

Afrim Gashi: Viti 2020 do të jetë vit i ndryshimit

Afrim Gashi: Viti 2020 do të jetë vit i ndryshimit

Urime Viti i Ri, 2020! Qoftë një vit i mbarë për ju dhe familjet e juaja. Një vit që do të na bëjë bashkë për të ndërtuar një të ardhme sa më të sigurtë për brezat që do të vijnë.

Uroj që jeta e juaj të jetë e mbushur përplot me ditë festive.

Afrim Gashi

Kryetar i “Alternativa”

Close