"Vatra jonë" e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e f. Haranjell të Kërçovës

"Vatra jonë" e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e f. Haranjell të Kërçovës

“Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takim me banorët e f. Haranjell të Kërçovës

Sonte, në kuadër të fushatës "Vatra jonë - AlternAtivA jonë", Alternativa e Afrim Gashit, ka qëndruar në f. Haranjell të Kërçovës,
Në bashkëbisedim me banorët e kësaj ane, folëm për dukurinë e shpërnguljes dhe mundësinë e parandalimit të saj.
I pranishëm në këtë takim ka qenë edhe kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

VatraJonëAlternativaJonë

Close