Daily Archives: December 16, 2019

Африм Гаши се сретна со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која

Африм Гаши се сретна со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која

Претседателот на „Алтернатива“, Африм Гаши, придружуван од членот на Централното Претседателство, Нурџан Асановска, денеска оствари средба со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која, во седиштето на Алтерна ...

Close