Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në vazhdën e takimeve me përfaqësuesit e faktorit ndërkombëtar, sot realizoi takim me Ambasadoren e Kroacisë në Shkup, Danijela Barishiq. 
Kryetari Gashi shprehu falënderime për ndihmën e parezervë që Kroacia e ka ofruar në procesin e euro-integrimeve dhe e siguroi Ambasadoren Barishq se Kroacia për shqiptarët, por edhe për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, paraqet një shtet mik dhe shtet shumë të afërt, përkrahja e të cilit vazhdimisht e ka shoqëruar shtetit tonë që prej pavarësisë.

Close