Samedin Imeri zgjidhet kryetar dege i Alternativës në Dollnen

Samedin Imeri zgjidhet kryetar dege i Alternativës në Dollnen

Samedin Imeri zgjidhet kryetar dege i Alternativës në Dollnen

Sonte në Dollnen ka qëndruar kreu i Alternativës, nënkryetari Lulzim Aliu, Sekretari i Përgjithshëm Bekim Sali, Sekretari Organizativ Mubekir Palloshi dhe anëtari i Kryesisë Qendrore, Dr. Arben Labënishti. Aty u pritën nga shumë aktivistë dhe simpatizantë të Alternativës.
Me këtë rast, në mbledhjen e mbajtur nga kuvendarët e degës, unanimisht për kryetar të Alternativës - dega Dollnen u zgjodh intelektuali i mirënjohur nga f. Cërnilishtë, z. Samedin Imeri.

 

Close