Saturday, September 19, 2020
  • sq
  • en
  • mk
Home Blog Page 3

Skender Rexhepi – Zejdi sonte realizoi tubim me banorët e lagjes “Sahat Kulla” të komunës Çair

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit, ka mbajtur tubim me banorët e nëndegës “Azem Morana” në Çair.
Gjatë këtij tubimi, banorët e lagjes “Sahat Kulla” dhe bisedë me banorët e nëndegës “Azem Morana”, ku u fol mbi platformën zgjedhore “Shtet për të gjithë”dhe entuziazmin për fitore të 15 korrikut nga koalicioni AAA – ASH, ndryshe e njohur edhe me emrin koalicioni “TASH është koha”.
” Ata kërkojnë “kryeministër shqiptar”, ndërsa nuk kemi pasur asnjë ministër të dinjitetshëm të tyre. Falë BDI-së neglizhente, fëmijët shqiptarë në Çashkë, Orizare dhe Manastir mësimet i zhvillojnë në gjuhën maqedonase – kjo ndodh falë fuqisë politike të BDI-së.Ministri i Arsimit nga radhët e BDI-së, lejoi që në tekstet shkollore të ofendohen shqiptarët.
Janë këta pushtetarët të BDI-së, që degraduan dhe shkatërruan çdo vlerë në Çair. Çairi sot vuan për infrastrukturë, kanalizim, ujë, shkolla moderne etj”, ka thënë Skender Rexhepi – Zejdi.

TASHështëkoha

Rretho numrin 5Afrim Gashi së bashku me Hysni Ismailin dhe partnerët e koalicionit “TASH është koha” ishin në Çegran dhe Çajle të Gostivarit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, së bashku me Hysni Ismailin dhe partnerët e koalicionit “TASH është koha”, sonte morën pjesë në tubimet e fshatrave: Çegran dhe Çajle të Gostivarit.
Gjatë këtyre takimeve me banorët e kësaj ane, u fol mbi problemet shoqërore dhe socio-ekonomike me të cila ballafaqohen shqiptarët tashmë një kohë të gjatë.
” Entuziazmi dhe vullneti i fuqishëm për ndryshim shihet gjithandej tek shqiptarët. Në çdo vendbanim, në çdo fshatë, dhe në çdo lagje, ku do që shkojmë, shohim shpresën se shqiptarët janë të vendosur për ndryshim. Më 15 korrik masovikisht të dalim në zgjedhje dhe ta sjellim ndryshimin”, ka thënë Gashi.

TASHështëkoha

Rretho numrin 5


Afrim Gashi sot realizoi takim me banorët e Kamjanit të komunës Bogovinë

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot së bashku me ministrin e Kulturës, kandidatin për deputet nga zona 6 zgjedhore, Hysni Ismaili, partnerët e koalicionit dhe kandidatët për deputet nga koalicioni “TASH është koha”, ka realizuar takim me banorët e Kamjanit të komunës Bogovinë.
Lideri i Alternativës, Afrim Gashi, në fjalimin që ka mbajtur gjatë tubimit në fshatin Kamjan, ka folur për mendësinë e re politike që duan t’i japin politikbërjes shqiptare në vend.
” Kamjani është amanet i mikut tonë të ndjerë, hoxhë Sead ef. Ajruli. Çdoherë kur vijë këtu fjalët dalin nga zemra, sepse ajo që na mbanë idealet gjallë janë kujtimet tona që i kemi nga Kamjani i vëllaut tonë të ndjerë, Sead Ajruli”, tha Gashi.
Idealet dhe qëllimet tona në politikë janë që të ndërtojmë një shoqëri dhe shtet të barabartë për të gjithë. Qëllimi jonë primar është ndërtimi i një mendësie të re në politikën shqiptare. 15 korriku është dita kur shqiptarët e kanë shansën e fuqishme për t’a sjell ndryshimin”, tha përfunduar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

TASHështëkoha

Voto 5

Skender Rexhepi – Zejdi sot vizitoi Çarshinë e Vjetër dhe Tregun e Gjelbërt të Shkupit

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 i koalicionit TASH është koha, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me aktivistë dhe simpatizantë të koalicionit AAA-ASH, ka vizituar Çarshinë e Vjetër dhe Tregun e Gjelbër të Shkupit. Gjatë takimit dhe bashkëbisedimit me tregtarët dhe esnafët e Çarshisë, u fol për problemet me të cilat ballafaqohen ata, aspektin socio-ekonomik të tyre, si dhe për premtimet e parealizuara nga pushtetet e kaluara. Me këtë rast, u riktheksua edhe njëherë se platforma zgjedhore shtet për të gjithë, ka për qëllim rritjen e rrogave të punëtorëve, hapjen e 25 000 vendeve të reja pune, ngritjen socio-ekonomike të shqiptarëve etj.
Tash është koha e ndryshimit.

Afrim Gashi nga tubimi qendror në Saraj – Numri 5 sjell ndryshimin politik tek shqiptarët

Dallimi mes nesh dhe atyre tjerëve është evidente. Ata janë tek simbolika, ne jemi te përmbajtja. Ata janë te individ, ne jemi te populli. Ne flasim me gjuhën e popullit dhe jemi në shërbim të popullit. Shqiptarët nuk i kanë borxh BDI-së për punësimin e tyre. Partia shqiptare e cila 18 vite është në pushtet kërcënojnë shqiptarët me punësime. Ne i kemi borxh popullit, e jo populli të na ketë borxh neve partive politike. Ne duhet t’i shërbejmë popullit. Më 15 korrik çdo vendbanim shqiptarë të jetë me numrin 5. Numri 5 sjell ndryshimin politik tek shqiptarët”, ka thënë Afrim Gashi, gjatë tubimit qendror të mbajtur sot në komunën Saraj.

TASHështëkoha
Voto 5

Afrim Gashi sonte qëndroi në Butel: Më 15 korrik hapim kapitullin e ri te politikës

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sonte së bashku me partnerët e koalicionit dhe kandidatët për deputet nga koalicioni “TASH është koha”, ka mbajtur tubim në Butel të Shkupit.
Lideri i Alternativës, Afrim Gashi, në fjalimin që ka mbajtur gjatë tubimit në Butel, ka folur për mendësinë e re politike që duan t’i japin politikbërjes shqiptare në vend.
” Tash është koha ku ne duhet të flasim për fisnikrimin në politikë. Është koha që njerëzit e sinqertë të flasin për politikë.
Kthesa e madhe te shqiptarët do të ndodh më 15 korrik. Është koha që politikanët të jeni në shërbim të popullit. Ata që mendojnë të hyn në politikë duhet të japin, e jo të marrin diçka nga politika. Më 15 korrik hapim kapitullin e ri te politikës. Shqiptarët nga Likova e deri në Manastir janë të vendosur për ndryshim”, ka thënë Afrim Gashi.

TASHështëkoha
Rretho numrin 5

Koalicioni “TASH është koha” mbajti tubimin qendor në Saraj / Skender Rexhepi – Zejdi: BDI 18 vite qeverisje ka qenë në servilizim politik – koha për ndryshimin politik në vend

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit, ku të ftuar kanë qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, dhe kryetari i ASH-së, Ziadin Sela, kanë mbajtur tubim në komunën e Sarajit.
Gjatë këtij tubimi, banorët e Sarajit u njoftuan mbi platformën zgjedhore “Shtet për të gjithë”dhe entuziazmin për fitore të 15 korrikut nga koalicioni AAA – ASH, ndryshe e njohur edhe me emrin koalicioni “TASH është koha”.
” Interesi kombëtar i koalicionit “Tash është koha” është interes kolektiv shoqëror, dhe aspak nuk është interes individual.
BDI 18 vite qeverisje ka qenë në servilizim politik, edhe përkundër faktit që ata morën legjimitet nga populli, fatkeqësisht legjimiteti i tyre u kthye në servilizim politik.
Ata kërkojnë “kryeministër shqiptar”, ndërsa nuk kemi pasur asnjë ministër të dinjitetshëm të tyre. Falë BDI-së neglizhente, fëmijët shqiptarë në Çashkë, Orizare dhe Manastir mësimet i zhvillojnë në gjuhën maqedonase – kjo ndodh falë fuqisë politike të BDI-së.
Ministri i Arsimit nga radhët e BDI-së, lejoi që në tekstet shkollore të ofendohen shqiptarët”, tha Rexhepi.
” Platforma jonë “shtet për të gjithë” është platforma jetike që do të angazhohet për krijimin e mirëqenies së qytetarëve në vend. Tash është koha për oferta konkrete reale, ku shqiptarët do të jenë të barabartë me maqedonasit në këtë vend. Numri 5 është ndryshimi dhe perspektiva e re politike shqiptare”, ka përfunduar Skender Rexhepi – Zejdi, gjatë tubimit qendror të mbajtur me banorët e komunës Saraj.

TASHështëkoha
Rretho numrin 5

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili realizoi takim me banorët e lagjes Drenovec të Tetovës

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili realizoi takim me banorët e lagjes Drenovec të Tetovës

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili, gjatë takimeve që sot ka pasur me banorët e Tetovës, Ismaili agjendën e takimeve e ka vazhduar duke u takuar me banorët e lagjes Drenovec të Tetovës.
Gjatë këtyre takimeve me banorët e kësaj ane, u fol mbi problemet reale me të cilat ballafaqohen shqiptarët tashmë një kohë të gjatë. Qyteti i Tetovës ka kohë që jeton me probleme të paszgjidhura disavjeçare, siç janë: kanalizimi, uji i pijshëm, ndriçimi, intrastruktura etj.
“ Ne sot jemi këtu para jush që ta kërkojmë mbështetjen tuaj. Ne duam që të bëjmë ndryshim dhe t’ua kthejmë shpresën, duke mos bërë premtime boshe siç kanë qenë të tjerët. Të bëjmë ndryshime në gjitha sferat, duke filluar nga arsimi. Sfera e arsimit tek ne është e nivelit të arsimit të shteteve afrikane Duhet gjithashtu të bëjmë ndryshime edhe në shëndetësi. Fatkeqësisht, spitalet e vendeve tona janë ndërtuar në kohën e Titos dhe të komunizmit. Neve na duhet arsim cilësor dhe shëndetësi moderne dhe profesionale”, ka thënë Hysni Ismaili.

TASHështëkoha

Voto 5

Koalicioni “TASH është koha” në bashkëbisedim me banorët e Qytetit të Tetovës – platforma zgjedhore “Shtet për të gjithë” – fituese e zgjedhjeve

Koalicioni “TASH është koha“ e udhëhequr nga Alternativa-Aleanca për Shqiptarët, sot kanë realizuar takim me banorët e qytetit të Tetovës. Në këtë bashkëbisedim me banorët e Tetovës, ku u vizituan lagjet: “Tregu i Gjelbërt”, “Çarshia e Epërme”, “Gam – Gam” dhe shumë lagjeve tjera të Tetovës. Të pranishëm në këtë marsh elektoral, kanë qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ministri i Kulturës aktualisht kandidat për deputet nga zona 6 zgjedhore, Hysni Ismaili, kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, dhe përfaqësuesit e koalicionit AAA-ASH.
Gjatë këtyre takimeve, me banorët e Tetovës folëm hapur për problematikat që ballafaqohen në këto kohëra të vështira ekonomike. Përkrahja është e qartë ku do që shkojmë, neve na ngelet që platformën “shtet për të gjithë”, pas fitores ta përmbushim plotësisht. Sepse, ne çdoherë jemi bazuar në oferta konkrete ekonomike dhe sociale, për dallim prej të tjerëve që shohin ëndrra në politik. Masoviteti në këto takime rasti me qytetarët – tregon se jemi në rrugën e duhur për ndryshim.

Tash është koha për ndryshim
Voto 5

Skender Rexhepi – Zejdi pas tubimit në Studeniçan realizoi takim me banorët e fshatrave: Krushopek, Gërçec dhe Bukoviq të Sarajit

Pas tubimit në Studeniçan, Skender Rexhepi – Zejdi, ka vazhduar takimet me banorët e fshatrave: Krushopek, Gërçec dhe Bukoviq të Sarajit. Gjatë këtyre takimeve me banorët e kësaj ane, u fol mbi situatën ekonomike të shqiptarëve dhe konceptin zgjedhor “shtet për të gjithë”. Platforma zgjedhore e koalicionit AAA-ASH Shtet për të gjithë ka për qëllim barazinë e plotë mes shqiptarëve dhe maqedonasve dhe shtetin e së drejtës në vend.
Ndryshe, bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicioni AAA-ASH, Skender Rexhepi – Zejdi, sonte pritet që të merr pjesë në tubimin qendror e cila do të mbahet në komunën e Sarajit.

Populare