Kandidati për kryetar komune i Likovës, Arsim Idrizi: Duam që Likovën ta kthejmë në duart e qytetarëve

Kandidati për kryetar komune i Likovës, Arsim Idrizi: Duam që Likovën ta kthejmë në duart e qytetarëve

Kandidati për kryetar komune i Likovës, Arsim Idrizi: Duam që Likovën ta kthejmë në duart e qytetarëve

Kandidati i koalicionit Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa për Likovën, Arsim Idrizi, mbrëmë në Tubimin Qendror të koalicionit opozitar, ku ka takuar mbështetësit në këtë komunë në të cilën kërkon besimin e qytetarëve. U shpreh se Likova është ndër komunat e rralla që asnjëherë nuk e ka shijuar menaxhimin nga partitë e tjera, se është lënë pas dore, ndërsa premtoi se do të punojnë me përkushtim që Likovën ta kthejnë në duart e qytetarëve. Ai gjithashtu theksoi se fitorja e 17 tetorit në Likovë do të sjell siguri më të fortë për gjithë banorët e kësaj ane, me plane dhe projekte konkrete.

 

Close