Kandidati për kryetar komune, Fatmir Ejupi: Më 17 tetor bashkërisht aktivistët e AAA-ASH do të festojmë në Studeniçan

Kandidati për kryetar komune, Fatmir Ejupi: Më 17 tetor bashkërisht aktivistët e AAA-ASH do të festojmë në Studeniçan

Kandidati për kryetar komune, Fatmir Ejupi: Më 17 tetor bashkërisht aktivistët e AAA-ASH do të festojmë në Studeniçan

Sonte, në prezencën e dy kryetarëve të opozitës shqiptare AAA-ASH, Afrim Gashi dhe Ziadin Sela, u bë hapja e Shtabit Lokal në Studeniçan
“Është nder që sonte në Studeniçan të kemi dy kryetarët e partive politike, Afrim Gashi dhe Ziadin Sela. U shprehi falënderim gjithë aktivistët e opozitës shqiptare AAA-ASH të cilët bashkërisht japin frymë fituese. Ne më 17 tetorit do të fitojmë në Studeniçan”, theksoi kandidati Ejupi.

#Rretho6
#Pastër

 

Close