Sunday, June 20, 2021
  • sq
  • en
  • mk

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row content_align_vertical=”content-vert-top”][vc_column width=”2/3″]

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, e priti në takim Ambasadorin Francez...

Sot, më 18 qershor, kryetari i partisë, z. Afrim Gashi, priti në takimin e parë protokollar, në selinë e partisë, Shkëlqesinë e Tij, ambasadorin...

Alternativa – Dega Gazi Babë: Rrugët e Hasanbegut me dëme të...

Gjendja e rrugëve në komunën e Gazibabës, veçanërisht në lagjen shqiptare të Hasanbegut, tashmë një kohë të gjatë ka mbetur në mëshirën e fatit...

AlternAtivA – Dega Kumanovë: BDI-ja abuzon me vauçerët për turizëm

Të nderuar qytetar të Kumanovës, të nderuara media, këto ditë Ministria e Ekonomisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut i prezantoi vauçerët e rinj...

Koalicioni AlternAtivA & Aleanca për Shqiptarët: Falja e borxheve të komunave...

Këto ditë kryeministri Zaev njoftoi se janë siguruar 50 milionë euro që të shlyhen borxhet e komunave. Sikur kjo të ishte hera e parë...

Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Visar Betonit po ia dhurojmë një...

Të nderuar gazetarë dhe ju qytetarë, Jemi sot këtu para Komunës së Çairit, që në frymë të agjendës së re mjedisore që e ka shpallë...

Alternativa – Kumanovë: LSDM dhe BDI e ushqejnë diskriminim sportiv në...

Të nderuar qytetarë të qytetit të Kumanovës, të nderuara media, sot jemi dëshmitarë të një gjendjeje të mjerueshme e cila ka kapluar sportet në...
[vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content td-stretch-content”][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content td-stretch-content”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content td-stretch-content”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content td-stretch-content”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content td-stretch-content”][vc_column][/vc_column][/vc_row]