Wednesday, May 12, 2021
  • sq

Fjalimi i kryetarit të partisë politike AlternAtivA, Afrim Gashi, gjatë konventës promovuese të ribrendimit...

Të nderuar aktivistë e anëtarë të nëndegëve të Alternativës, Të respektuar kryetarë të nëndegëve dhe të dashur kryetar të degëve të Alternativës,Ju të...

Fjalimi përshëndetës i Ministrit të Kulturës, Asaf Ademi, në konventën promovuese të ribrendimit të...

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/3054132371279737/?t=7 https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/3054132371279737/?t=7

Fjalimi i plotë i Sekretarit të Përgjithshëm të AlternAtivA-s, Skender Rexhepi – Zejdi, gjatë...

I nderuari Kryetar i AlternAtivA-s, z. Afrim GashiI nderuari nënkryetar, Dr. Nexhbedin Kahremani,I nderuari ministër i Kulturës Asaf Ademi, I nderuari deputet Rexhep...

Alternativa e mbështet aksionin e ROSU-t dhe kërkon dëbimin e diplomatëve rusë nga Kosova

Alternativa e mbështet funksionimin e drejtësisë dhe shtetit ligjor, si në Maqedoni, ashtu edhe në vendet tona fqinje. Në këtë...

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në vazhdën e takimeve me përfaqësuesit e...

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ishte në vizitë në Ambasadën...

Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, realizoi takim me përfaqësuesit e OSBE-së në Shkup

Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, realizoi takim me përfaqësuesit e OSBE-së në Shkup Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, i...

Kryetari Afrim Gashi takoi u.d. Ambasadore e SHBA-ve, Micaela Schweitzer-Bluhm

Kryetari Afrim Gashi takoi u.d. Ambasadore e SHBA-ve, Micaela Schweitzer-Bluhm Kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi, sot realizoi takim me...

Populare