Wednesday, May 12, 2021
  • sq

Shkëputje të fjalimeve nga tubimi në Kumanovë

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/570295016824733/?t=4

Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, realizoi takim me përfaqësuesit e OSBE-së në Shkup

Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, realizoi takim me përfaqësuesit e OSBE-së në Shkup Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, i...

Alternativa: Gashi e takoi Zhbogarin

Sot kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, qëndroi ne selinë e misionit të Bashkimit Europian në Shkup, ku u prit nga ambasadori i...

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ishte në vizitë në Ambasadën...

Intervista e kryetarit Afrim Gashi për Zërin e Amerikës (VoA)

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/633640910483036/?t=17

Shkëputje nga emisioni ”CLICK PLUS” TV21, ku i ftuar ka qenë Sekretari i Përgjithshëm...

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/522315694964916/?t=11

Kryetari Afrim Gashi takoi u.d. Ambasadore e SHBA-ve, Micaela Schweitzer-Bluhm

Kryetari Afrim Gashi takoi u.d. Ambasadore e SHBA-ve, Micaela Schweitzer-Bluhm Kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi, sot realizoi takim me...

Pjesa e parë: Shkëputje nga emisioni “ Debat në Kohë “, në TV KOHA,...

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/1981617698813456/?t=6

Alternativa e mbështet aksionin e ROSU-t dhe kërkon dëbimin e diplomatëve rusë nga Kosova

Alternativa e mbështet funksionimin e drejtësisë dhe shtetit ligjor, si në Maqedoni, ashtu edhe në vendet tona fqinje. Në këtë...

Fjalimi i plotë i Sekretarit të Përgjithshëm të AlternAtivA-s, Skender Rexhepi – Zejdi, gjatë...

I nderuari Kryetar i AlternAtivA-s, z. Afrim GashiI nderuari nënkryetar, Dr. Nexhbedin Kahremani,I nderuari ministër i Kulturës Asaf Ademi, I nderuari deputet Rexhep...

Populare