Wednesday, May 12, 2021
  • sq

Shkëputje nga emisioni “Rruga Drejt” – Alsat M, ku i ftuar ishte Anëtari i...

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/652128938586080/?t=12

AlternAtivA: Zgjedhjet ishin korrekte dhe rruga euro-atlantike është garantuar

Tash, kur i kemi mbledhur informacionet e shumicës së shtabeve të Alternativës, jemi këtu që ta themi fjalën...

Alternativa: Të dielën shqiptarët e vulosin të ardhmen euro-atlantike të Maqedonisë së Veriut

Pas një sërë aktivitetesh e takimesh që janë bërë gjatë kësaj fushate presidenciale, kur ne kishim mundësi të bashkëbisedojmë me qytetarët për...

Shkëputje të fjalimeve nga tubimi në Tetovë.

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/336790813862382/?t=2

Shkëputje nga emisioni ”CLICK PLUS” TV21, ku i ftuar ka qenë Sekretari i Përgjithshëm...

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/522315694964916/?t=11

Shkëputje të fjalimeve nga tubimi në Kumanovë

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/570295016824733/?t=4

Alternativa: Gashi e takoi Zhbogarin

Sot kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, qëndroi ne selinë e misionit të Bashkimit Europian në Shkup, ku u prit nga ambasadori i...

Shkëputje nga emisioni ”Rruga Drejt”, ku i ftuar ka qenë kryetari i partisë politike...

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/336564633655929/?t=9

Pjesa e dytë: Shkëputje nga emisioni “ Debat në Kohë “, në TV KOHA,...

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/257925131777163/?t=7

Pjesa e parë: Shkëputje nga emisioni “ Debat në Kohë “, në TV KOHA,...

https://www.facebook.com/alternativamkal/videos/1981617698813456/?t=6

Populare