петок, јуни 18, 2021
  • sq
  • en
  • mk

Африм Гаши се сретна со поранешниот советник на Aмериканскиот Претседател Клитон, г. Јенс Муелер

Претседателот на политичката партија "Алтернатива", Африм Гаши, денес во седиштето на партијата се сретна со поранешниот советник на...

Африм Гаши се сретна со словенечкиот амбасадор во Скопје, г. Милан Јазбек

Претседателот на „Алтернатива“, Африм Гаши, придружуван од членовите на Централното Претседателство, Њомза Имери – Исмаили и Бејтула Демири,...

Африм Гаши се сретна со челниците на Стопанската комора Македонија – Турцика (МАТТО)

Денес претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, со делегација се сретна со Стопанската комора на Македонија - Турција ...

Африм Гаши се сретна со претставниците на Стопанска Комора на Северно-Западна Македонија

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, придружуван од членот на Централното претседателство, Дритон Сулејмани, и шефот на кабинетот Меритон Цивули, денес остварија...

АлтернАтивА: Се договоривме за коалиција со Алијансата на Албанците

АлтернАтивА ја информира јавноста, посебно своите активисти и подржувачи, дека денеска претседателот нa АлтернАтивА, Африм Гаши, се согласи за предизборна...

Младински форум – АлтернАтивА: 24 јануари, Меѓународниот ден на образованието е потсетник за деградирањето...

На Денот на меѓународното образование, што е одреден од Организацијата на обединетите нации, денес сме овде да се потсетиме на...

Африм Гаши се сретна со новиот турски Амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет ...

Претседателот на политичката партија "Алтернатива", Африм Гаши, придружуван од Организациониот Секретар на партијата, Беким Сали, денеска оствари...

Африм Гаши се сретна со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс...

Претседателот на „Алтернатива“, Африм Гаши, придружуван од членот на Централното Претседателство, Нурџан Асановска, денеска оствари средба со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г....

Populare