среда, мај 12, 2021
  • sq
  • en
  • mk

АлтернАтивА: Предлагаме мерки во полза на граѓаните

Политичката партија АлтернАтивА ги следи со големо внимание политичките настани во земјата и мерките кои се преземаат за надминување на...

АлтернАтивА: Вонредната состојба бара внимателност и консултација, а не протагонизам

Додека живееме во најтешките денови од пандемијата предизвикана од вирусот Covid 19 и – од друга страна – следејќи ги предлозите за...

АлтернАтивА: Здравјето на граѓаните – позначајно од изборите

Во време кога целиот свет презема мерки за спречување на инфекцијата на луѓето од вирусот COVID - 19,...

Африм Гаши се сретна со Францускиот Амбасадор во Скопје, г. Кристиан Тимоние

Претседателот на „Алтернатива“, Африм Гаши, придружуван од членот на Централното Претседателтсво, Нафије Селмани, денес оствари средба со францускиот...

Африм Гаши се сретна со поранешниот советник на Aмериканскиот Претседател Клитон, г. Јенс Муелер

Претседателот на политичката партија "Алтернатива", Африм Гаши, денес во седиштето на партијата се сретна со поранешниот советник на...

Африм Гаши се сретна со словенечкиот амбасадор во Скопје, г. Милан Јазбек

Претседателот на „Алтернатива“, Африм Гаши, придружуван од членовите на Централното Претседателство, Њомза Имери – Исмаили и Бејтула Демири,...

Африм Гаши се сретна со челниците на Стопанската комора Македонија – Турцика (МАТТО)

Денес претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, со делегација се сретна со Стопанската комора на Македонија - Турција ...

Африм Гаши се сретна со претставниците на Стопанска Комора на Северно-Западна Македонија

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, придружуван од членот на Централното претседателство, Дритон Сулејмани, и шефот на кабинетот Меритон Цивули, денес остварија...

АлтернАтивА: Се договоривме за коалиција со Алијансата на Албанците

АлтернАтивА ја информира јавноста, посебно своите активисти и подржувачи, дека денеска претседателот нa АлтернАтивА, Африм Гаши, се согласи за предизборна...

Младински форум – АлтернАтивА: 24 јануари, Меѓународниот ден на образованието е потсетник за деградирањето...

На Денот на меѓународното образование, што е одреден од Организацијата на обединетите нации, денес сме овде да се потсетиме на...

Populare