Saturday, January 23, 2021
  • sq
  • en

Alternativa e mbështet aksionin e ROSU-t dhe kërkon dëbimin e diplomatëve rusë nga Kosova

Alternativa e mbështet funksionimin e drejtësisë dhe shtetit ligjor, si në Maqedoni, ashtu edhe në vendet tona fqinje. Në këtë...
video

Shkëputje nga emisioni ”Rruga Drejt”, ku i ftuar ka qenë kryetari i partisë politike...

https://www.facebook.com/1980705965582959/videos/1569605949838429/

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në vazhdën e takimeve me përfaqësuesit e...

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ishte në vizitë në Ambasadën...

Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, realizoi takim me përfaqësuesit e OSBE-së në Shkup

Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, realizoi takim me përfaqësuesit e OSBE-së në Shkup Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, i...

Afrim Gashi pjesëmarrës në seminarin regjional të organizuar nga NDI në Pragë

Afrim Gashi pjesëmarrës në seminarin regjional të organizuar nga NDI në Pragë Kryetari i partisë politike “ AlternAtivA”, Afrim...

Afrim Gashi e takoi Ambasadorin Gjerman, Thomas Gerberich

Afrim Gashi e takoi Ambasadorin Gjerman, Thomas Gerberich Sot kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ishte në vizitë në Ambasadën...

Kryetari Afrim Gashi takoi u.d. Ambasadore e SHBA-ve, Micaela Schweitzer-Bluhm

Kryetari Afrim Gashi takoi u.d. Ambasadore e SHBA-ve, Micaela Schweitzer-Bluhm Kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi, sot realizoi takim me...

Populare