Friday, March 5, 2021
  • sq
  • en

AlternAtivA: Shëndeti i qytetarëve – më i rëndësishëm së zgjedhjet

Në kohën kur krejt bota po merr masa për parandalimin e infektimit të njerëzve nga virusi COVID -19,...

Alternativa – Dega Tetovë: Tetova ka nevojë për parkingje dhe jo për rrëmujë

Ndonëse qysh në mandatin e saj të parë kryetarja e Komunës së Tetovës kishte premtuar parkingje nëntokësore, duke i nënkuptuar...

” Vatra jonë” e Alternativës sonte realizoi takime me banorët e dy degëve më...

Përfaqësuesit e Alternativës, sonte kanë realizuar takim me banorët e dy degëve më të fuqishme të saj: në nëndegën "...

AlternAtivA sonte me tubim madhështor në Çair

Partia politike “ AlternAtiVa”, sonte ka mbajtur tubim në Çair të Shkupit, ku para qindra aktivistëve të Shkupit...

AlternAtivA sonte me tubim madhështor në Tetovë

Pas ribrendimit të partisë dhe në vigjilje të zgjedhjeve presidenciale, sonte AlternAtivA pati një tubim të madh në...

AlternAtivA sonte ka qëndruar në Kumanovë

Partia politike “ AlternAtivA”, sonte ka qëndruar në Kumanovë, ku para shumë aktivistëve dhe simpatizantët e Alternativës, ka...

Afrim Gashi pjesëmarrës në seminarin regjional të organizuar nga NDI në Pragë

Kryetari i partisë politike “ AlternAtivA”, Afrim Gashi, ditë më parë ka qëndruar në kryeqytetin e Republikës Çeke, Pragë, ku ka...

AlternAtivA: Jemi kundër diskriminimit të çdokujt dhe jemi PRO familjes tradicionale

Pasi që në opinion ka pasur disa reagime se, gjoja, ne kemi mbështetur një ligj që bie ndesh...

Alternativa: Sërish u dëshmua që Maqedonia e Veriut nuk i përmbush standardet evropiane të...

Shqiptimi i sotëm i dënimit për vrasësin e Almir Aliut, një masë shpërblyese për veprën e kryer, edhe një herë dëshmoi se Maqedonia e...

Alternativa: E dënojmë gjuhën e urrejtjes të tifozëve të “Vardarit”

Pas fitores së mbrëmshme të Kupës Europiane të Hendbollit nga klubi i vendit tonë “Vardar”, kur tifozët në qendër të...

Populare