Friday, March 5, 2021
  • sq
  • en

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi,...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit ka vizituar...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili, sonte së bashku me...

Fjalimi i plotë i kandidates për deputet i koalicionit “Tash është koha” nga zona...

I nderuar kryetar i Alternativës, Afrim Gashi,i nderuar kryetar i Aleancës për shqiptarët, Ziadin Sela,të nderuar kandidatë për deputetë,zonja e zotërinj, dibranë...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicioni “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi,...

Aktivistët dhe simpatizantët e koalicionit "TASH është koha" (Alternativa & Aleanca për Shqiptarët), përmbyllën me sukses aktivitetin e përbashkët spotiv, që u...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili, sonte së bashku me...

Afrim Gashi realizoi takim me banorët e Labunishtës dhe tubim qendror në Strugë

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, pas takimit dhe marshit elektoral që realizoi me banorët e Kërçovës, agjendën e takimeve kryetari Gashi e...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi,...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit ka vizituar...

Afrim Gashi realizoi takim me banorët e Kërçovës

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot ka qëndruar në qytetin e Kërçovës, me ç'rast realizoi bashkëbisedim me kërçovarët, ku u diskutuan problemet...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “TASH është koha” Hysni Ismaili...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit "Tash është koha" nga AAA - ASH, Hysni Ismaili, sonte së bashku me...

Afrim Gashi takohet me lubotenasit: Më 15 korrik vjen ndryshimi – Luboteni vatra shqiptare...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot ka vazhduar me takime intenzive ku pas takimit me banorët e komunës...

Populare