Tuesday, January 19, 2021
  • sq
  • en

Hysni Ismaili mbrëmë në Kërçovë u takua me mërgimtarin e mirënjohur shqiptar nga Zvicra,...

Ministri i Kulturës, aktualisht kandidat për deputet nga zona 6 zgjedhore, Hysni Ismaili, mbrëmë pas tubimit qendror të koalicionit “TASH është koha”,...

Afrim Gashi sonte nga tubimi qendror në Kërçovë: Bashkërisht të bëjmë kthesën e shqiptarëve...

Afrim Gashi sonte nga tubimi qendror në Kërçovë: Bashkërisht të bëjmë kthesën e shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut Kryetari...

Koalicioni “TASH është koha” mbajti tubimin në Studeniçan – Skender Rexhepi – Zejdi: Koalicioni...

Koalicioni "TASH është koha" mbajti tubimin në Studeniçan - Skender Rexhepi - Zejdi: Koalicioni Alternativa - Aleanca është ekipi fitues i 15...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili, gjatë ditës së sotme...

Kandidati për deputet nga “TASH është koha”, Hysni Ismaili u takua anëtarët e Kryesisë...

Sot në ambientin e Mullirit të Vjetër në Tetovë, Ministri i Kulturës Hysni Ismaili dhe kandidati për deputet z. Adnan Neziri dhe...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili, gjatë ditës së sotme...

Afrim Gashi sot ishte në lagjen ” Tophane” të komunës Çair

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot së bashku me partnerët e koalicionit dhe kandidatët për deputet nga koalicioni "TASH është koha", ka...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi,...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit ka realizuar...

Afrim Gashi sot ka qëndruar në takim me banorët e Tanushës, Llopatit, Sopotit dhe...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot ka qëndruar në takim me banorët e Tanushës, Llopatit, Sopotit dhe Rramanlisë të Kumanovës.Së bashku me...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha”, Hysni Ismaili...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili, sot së bashku me...

Populare