Saturday, January 23, 2021
  • sq
  • en

Skender Rexhepi – Zejdi sonte realizoi tubim me banorët e lagjes “Sahat Kulla” të...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit, ka mbajtur...

Afrim Gashi së bashku me Hysni Ismailin dhe partnerët e koalicionit “TASH është koha”...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, së bashku me Hysni Ismailin dhe partnerët e koalicionit "TASH është koha", sonte morën pjesë në tubimet...

Afrim Gashi sot realizoi takim me banorët e Kamjanit të komunës Bogovinë

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot së bashku me ministrin e Kulturës, kandidatin për deputet nga zona 6 zgjedhore, Hysni Ismaili, partnerët...

Skender Rexhepi – Zejdi sot vizitoi Çarshinë e Vjetër dhe Tregun e Gjelbërt të...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 i koalicionit TASH është koha, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me aktivistë dhe simpatizantë të...

Afrim Gashi nga tubimi qendror në Saraj – Numri 5 sjell ndryshimin politik tek...

Dallimi mes nesh dhe atyre tjerëve është evidente. Ata janë tek simbolika, ne jemi te përmbajtja. Ata janë te individ, ne jemi...

Afrim Gashi sonte qëndroi në Butel: Më 15 korrik hapim kapitullin e ri te...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sonte së bashku me partnerët e koalicionit dhe kandidatët për deputet nga koalicioni "TASH është koha", ka...

Koalicioni “TASH është koha” mbajti tubimin qendor në Saraj / Skender Rexhepi – Zejdi:...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit, ku të...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili realizoi takim me banorët...

Koalicioni “TASH është koha” në bashkëbisedim me banorët e Qytetit të Tetovës – platforma...

Koalicioni “TASH është koha“ e udhëhequr nga Alternativa-Aleanca për Shqiptarët, sot kanë realizuar takim me banorët e qytetit të Tetovës. Në këtë...

Skender Rexhepi – Zejdi pas tubimit në Studeniçan realizoi takim me banorët e fshatrave:...

Pas tubimit në Studeniçan, Skender Rexhepi – Zejdi, ka vazhduar takimet me banorët e fshatrave: Krushopek, Gërçec dhe Bukoviq të Sarajit. Gjatë...

Populare