Tuesday, January 19, 2021
  • sq
  • en
video

Shkëputje nga emisioni ”Rruga Drejt”, ku i ftuar ka qenë kryetari i partisë politike...

https://www.facebook.com/1980705965582959/videos/1569605949838429/

Kandidati për deputet nga “TASH është koha”, Hysni Ismaili u takua anëtarët e Kryesisë...

Sot në ambientin e Mullirit të Vjetër në Tetovë, Ministri i Kulturës Hysni Ismaili dhe kandidati për deputet z. Adnan Neziri dhe...

Kryetari Afrim Gashi takoi u.d. Ambasadore e SHBA-ve, Micaela Schweitzer-Bluhm

Kryetari Afrim Gashi takoi u.d. Ambasadore e SHBA-ve, Micaela Schweitzer-Bluhm Kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi, sot realizoi takim me...

Afrim Gashi nga tubimi qendror në Saraj – Numri 5 sjell ndryshimin politik tek...

Dallimi mes nesh dhe atyre tjerëve është evidente. Ata janë tek simbolika, ne jemi te përmbajtja. Ata janë te individ, ne jemi...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “TASH është koha” Hysni Ismaili...

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit "Tash është koha" nga AAA - ASH, Hysni Ismaili, sonte së bashku me...

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në vazhdën e takimeve me përfaqësuesit e...

Агим Нухиу по Синичани се одмаздува на полицајци-Албанци

Министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, дури и по акциите во Синичани, продолжува да се занимава со Албанците. Овој пат со деградација на полицајци-Албанци...

Afrim Gashi realizoi takim me tregtarët e “Tregut të Gjelbër – Kvantashki” në Shkup

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, së bashku me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, dhe partnerët e koalicionit "TASH është koha",...

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ishte në vizitë në Ambasadën...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicioni “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi,...

Aktivistët dhe simpatizantët e koalicionit "TASH është koha" (Alternativa & Aleanca për Shqiptarët), përmbyllën me sukses aktivitetin e përbashkët spotiv, që u...

Populare