Tuesday, January 19, 2021
  • sq
  • en
Home Uncategorized @sq

Uncategorized @sq

Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, realizoi takim me përfaqësuesit e OSBE-së në Shkup

Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, realizoi takim me përfaqësuesit e OSBE-së në Shkup Kryetari i ALTERNATIVA-s, Afrim Gashi, i...

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup

Alternativa: Gashi e takoi ambasadorin e Italisë në Shkup Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ishte në vizitë në Ambasadën...

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në vazhdën e takimeve me përfaqësuesit e...
video

Shkëputje nga emisioni ”Rruga Drejt”, ku i ftuar ka qenë kryetari i partisë politike...

https://www.facebook.com/1980705965582959/videos/1569605949838429/

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi,...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit ka realizuar...

Koalicioni “TASH është koha” mbajti tubimin qendor në Saraj / Skender Rexhepi – Zejdi:...

Bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicionit “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me partnerët e koalicionit, ku të...

Afrim Gashi realizoi takim me banorët e Kërçovës

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot ka qëndruar në qytetin e Kërçovës, me ç'rast realizoi bashkëbisedim me kërçovarët, ku u diskutuan problemet...

Kandiati për deputet i koalicionit “TASH është koha”, Hysni Ismaili realizoi takim me banorët...

Kandidatët për depuetet në njësinë zgjedhore 6, Hysni Ismaili dhe Adnan Neziri, së bashku me aktivistët e koalicionit "TASH është koha", sot...

Afrim Gashi sot ishte në lagjen ” Tophane” të komunës Çair

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot së bashku me partnerët e koalicionit dhe kandidatët për deputet nga koalicioni "TASH është koha", ka...

Afrim Gashi sonte qëndroi në Butel: Më 15 korrik hapim kapitullin e ri te...

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sonte së bashku me partnerët e koalicionit dhe kandidatët për deputet nga koalicioni "TASH është koha", ka...

Populare