Friday, June 18, 2021
  • sq
  • en

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Kjo qeveri është mashtruese dhe jolegjitime

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Kjo qeveri është mashtruese dhe jolegjitime Sot, kur opinioni u njoftua se është arritur marrëveshje për bashkëqeverisje mes LSDM-së...

Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Немаме преговори за учество во Влада

Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Немаме преговори за учество во Влада Коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА е денеска тука, каде после поделувањето на...

Агим Нухиу по Синичани се одмаздува на полицајци-Албанци

Министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, дури и по акциите во Синичани, продолжува да се занимава со Албанците. Овој пат со деградација на полицајци-Албанци...

Agim Nuhiu pas Siniçanit hakmerret ndaj policëve shqiptarë!

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu edhe pas veprimeve në Siniçan vazhdon të merret me shqiptarët. Kësaj here me degradime te policëve shqiptarë...

Deklarata e Marshit për Demokraci: Ta kthejmë demokracinë te shqiptarët

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA: Ta kthejmë demokracinë te shqiptarët Të nderuar qytetarë, ju pjesëmarrës të këtij marshi dhe ju përfaqësues të mediave, Jemi sonte...

Forumet e të rinjve të koalicionit Alternativa – Aleanca për Shqiptarët realizuan marshin elektoral...

Forumi i të rinjve të koalicionit FRAAA & FRASH, sot realizuan marshin elektoral në Çair të Shkupit. Aktivistët dhe simpatizantët e FRAAA...

Kandiati për deputet i koalicionit “TASH është koha”, Hysni Ismaili realizoi takim me banorët...

Kandidatët për depuetet në njësinë zgjedhore 6, Hysni Ismaili dhe Adnan Neziri, së bashku me aktivistët e koalicionit "TASH është koha", sot...

Kandiati për deputet i koalicionit “TASH është koha”, Hysni Ismaili dje realizoi takim me...

Kandiati për deputet i koalicionit "TASH është koha", Hysni Ismaili dje realizoi takim me banorët fshatrave Bozofcë dhe Brodec të Malësisë së...

Afrim Gashi nga tubimi qendror në Haraçinë: Shqiptarët votojnë shqip për ndryshim

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, së bashku me partnerët e koalicionit "TASH është koha", ka qëndruar në Haraçinë të Shkupit, ku është...

Afrim Gashi realizoi takim me tregtarët e “Tregut të Gjelbër – Kvantashki” në Shkup

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, së bashku me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, dhe partnerët e koalicionit "TASH është koha",...

Populare